Over ons

Tinytask werd in 2010 ontwikkeld aan de TU Delft door Prof. dr. Pieter Desmet en toenmalig student Hans Ruitenberg, waarbij ze gebruik maakten van recente inzichten uit Positieve psychologie en Design thinking. Hun doel was om de lessen van het wetenschappelijk onderzoek naar geluk om te zetten in iets dat iedereen kan toepassen in hun dagelijks leven. Het resultaat was Tinytask, een systeem van sleutelhangers met verrassende en leuke opdrachten die gemakkelijk tussendoor gedaan kunnen worden.

Bewezen effect

In 2016 publiceerde Desmet en Sääksjärvi een studie waarin ze deelnemers zes weken lang Tinytasks gaven. Deze groep scoorde na een aantal weken significant hoger op geluk dan de controlegroep die geen Tinytask had gebruikt.

Verdere ontwikkeling

Emotion Studio ontwikkelt Tinytask verder. Daarbij zoeken we voortdurend samenwerking met andere experts. Zo hebben we samengewerkt met verschillende huisartsen en praktijkondersteuners om Tinytask geschikt te maken voor de zorg. Voor onze organisatieprogramma’s hebben we samengewerkt met HR-experts en loopbaancoaches. De kalenders zijn getest in een groot aantal projecten. Tinytask is bijvoorbeeld al ingezet bij medewerkers van verpleeghuizen, Unilever en de Belastingdienst.

Heb je interesse in Tinytask?
Stuur ons vandaag nog een vrijblijvende aanvraag.